Ønsker du at afholde et arrangement i den sydlige del af Havneparken, skal du have en tilladelse fra grundejerforeningen først. Det gælder også anløb af både ved bolværket. Hvis der er tale om et organiseret arrangement – stort som lille – skal du også betale for at bruge området. Bemærk at det er dobbelt takst, hvis du ikke har søgt tilladelse på forhånd.

Du kan læse om regler og priser nedenfor. Du kan også få mere information og indhente tilladelse via grundejerforeningens administrator:

Kasper Phillipps
Tlf. 32 42 78 50
mail@havnestad.dk

Arrangementer i Havneparken kræver forudgående tilladelse!

Om Havneparken

Grundejerforeningen Havnestad ejer og driver den sydlige del af Islands Brygge’s havnepark – det vil sige, området syd fra legepladsens røde mur og ned til ejendommen Pressesiloen. Bolværket og træbroen i hele sin længde er også en del af grundejerforeningens område.

Området er et af Københavns mest besøgte parkområder, men der er kun de helt almindelige beboere i området til at betale for den løbende rengøring og vedligeholdelse af parken og bolværket. Derfor er det vores allesammens opgave at passe på området og især er det vigtigt at du som bruger husker at tage dit skrald med dig. På forhånd tak.

Udlejningsdokumenter